Reisinformatie

Reisbeschrijving "Winters-weekje-weg Lapland"

U vliegt vanuit Amsterdam of Brussel naar Oslo. Hier heeft u een overnachting nabij de luchthaven Gardermoen. De volgende ochtend vliegt u door naar Kirkenes.
In een kleine groep van maximaal acht deelnemers gaat u twee dagen lang met uw eigen hondenslede op pad. Er wordt overnacht in gezellige hutten. Een saunabezoek mag in deze reis niet ontbreken.
De eerste nacht verblijft u in een hotel in Kirkenes. De volgende dag wordt u opgehaald en naar de Pasvikvallei gebracht. Na de lunch volgt de uitleg over de kleding en de honden. De eerste tocht is naar de hut in Myrbekken. 
Op dag 4 heeft u nog een hondensledetocht. De tocht neemt u mee door de adembenemende winterse landschap. 's Avonds kunt u onder het genot van het diner of tijdens een saunabezoek de ervaring van de dag delen met de andere deelnemers.
De voorlaatste dag kunt u nog geniten van het ontbijt en de omgeving. Daarna wordt u terug gebracht naar Kirkenes. Hier heeft u weer een overnachting in een hotel.
Op dag 6 vliegt u via Oslo terug naar Amsterdam.

Verlenging of combinatie

Indien gewenst, kan deze reis verlengd worden met enkele dagen in Kirkenes of andere steden in Noorwegen zoals Alta, Tromsø of Oslo. Vraag ons naar de mogelijkheden. We leggen ze u graag voor.

Reis van dag tot dag

Dag 01

Vlucht van Amsterdam/Brussel naar Oslo. Op eigen gelegenheid naar het hotel.

Dag 02

Vlucht van Oslo naar Kirkenes. Op eigen gelegenheid naar het hotel. Dag ter vrije besteding.

Dag 03

Transfer van het hotel naar de Pasvikvallei. Uitleg over de honden en de tocht. Eerste hondensledetocht naar de hut in Myrbekken. Overnachting in hut.

Dag 04

Hondensledetocht. Overnachting in hut.

Dag 05

Transfer terug naar Kirkenes. Overnachting in een hotel. Verdere dag ter vrije besteding.

Dag 06

Op eigen gelegenheid terug naar de luchthaven. Vlucht terug naar Amsterdam/Brussel.

Data & Prijzen 2017

Vertrek

Deze reis begint en eindigt op de luchthaven Schiphol of Zaventem.

DatumReisduur
iedere woensdag van 07 dec 2016 t/m 12 april 201705 nachten

Prijzen per persoon

Accommodatievanafprijs
In 2-pers. kamer /op indeling hutten€ 1.572,00

De prijzen zijn inclusief:

SAS retourlijnvlucht van Amsterdam of Brussel via Oslo naar Kirkenes in goedkoopste klasse, transfer naar de Pavikvallei en v.v., 3-daagse hondensledetocht met 2 overnachtingen hutten op basis van volpension, 3 overnachtingen in hotel op basis van logies/ontbijt, SGR-dekking.

De prijzen zijn exclusief:

eventuele stijging van de brandstoftoeslag, toeslag indien de goedkoopste klasse voor de vluchten niet meer beschikbaar is, (fris)drankjes, overige excursies, verzekeringen en uitgaven van persoonlijke aard, reserveringskosten (€ 25,- per boeking), publieksbijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking).

Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)

Ga naar de CFR informatiepagina.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Ga naar de SGR informatiepagina.