Reisinformatie

Reisbeschrijving "Beluga's (Witte Walvissen) bij Churchill" (Canada).

Na aankomst in Winnipeg kunt u inchecken in Hotel Fort Garry. Hotel Fort Garry is een sfeervol hotel in het oude centrum. Tijdens het welkomstdiner kunt u andere deelnemers en de gids ontmoeten .
De volgende ochtend wordt eerst het Hammock Oak Marsh bezocht. Een groot waterwingebied dat zich niet ver van Winnipeg bevindt. Het bezoek begint met een korte uitleg in het bezoekerscentrum. Daarna kunt u met de gids of op eigen gelegenheid rondwandelen om de vele en soms zeer bijzondere bewoners van het gebied te ontdekken. In de middag wordt het Manitoba Museum bezocht.
Aan het begin van de avond is het tijd om per trein naar Churchill te vertrekken. Tijdens deze 36-uur durende rit ziet u het landschap langzaam veranderen.
In Churchill volgen vier volle dagen met Belugaexcursies en tochten door de omgeving van Churchill. De verzorging is op basis van volpension. Optioneel kan een helikoptervlucht geboekt worden om de omgeving af te zoeken naar ijsberen met jongen.
Op dag acht heeft u de gelegenheid om het Eskimomuseum te bezoeken en nog wat laatste souvenirs te kopen. Daarna vliegt u terug naar Winnipeg, waar u overnacht.
Op dag negen kunt u weer huiswaarts keren of uw reis door Canada voortzetten.

Vluchten, overnachtingen en verlenging

Indien gewenst, verzorgen wij ook de benodigde vluchten, eventuele extra overnachtingen in Winnipeg evenals verlenging in Canada.
Vraag ons naar de mogelijkheden. We leggen ze u graag voor.

dag tot dag

Dag 01

Aankomst in Winnipeg. Overnachting in Hotel Fort Garry. Welkomstdiner.

Dag 02

Ochtend ter vrije besteding. Aan boord van de trein naar Churchill. Overnachting aan boord.

Dag 03

In de trein.

Dag 04 - 07

Aankomst in Churchill. Er staan twee zodiacexcursies en korte wandelingen op het programma. Tevens een bezoek aan Fort Prince of Whales. Overnachtingen in hotel.

Dag 08

Vlucht van Churchill naar Winnipeg. Afscheidsdiner. Overnachting in Hotel Fort Garry.

Dag 09

Vertrek uit Winnipeg.

Data & Prijzen 2017

Vertrek

Deze reizen beginnen en eindigen in Winnipeg (Canada).

DataReisduur
03 juli - 11 juli 201708 nachten
13 juli - 19 juli 201706 nachten
22 juli - 30 juli 201708 nachten
31 juli - 08 aug 201708 nachten
12 aug - 20 aug 201708 nachten

Prijzen per persoon

bij koers US$1,00 = € 0,90
AccommodatiePrijs 22 juliPrijs overige data
In 2 pers. kamer€ 5.126,00€ 5.036,00
In 1 pers. kamer€ 5.796,00€ 5.706,00

De prijzen zijn inclusief:

combinatiereis trein van Winnipeg naar Churchill en per vliegtuig van Churchill naar Winnipeg, accommodatie in 2-pers. kamer op basis van volpension (behalve op dag 08) de treinreis is op basis van logies, alle excursies, behalve optionele helikoptervlucht, Engelstalige gidsservice, niet terugvorderbare lokale belastingen, SGR-dekking.

De prijzen zijn exclusief:

vlucht van Amsterdam of Brussel naar Winnipeg, eventuele brandstoftoeslagen, overige maaltijden, optionele helikoptervlucht, (fris)drankjes, verzekeringen, fooien en uitgaven van persoonlijke aard, publieksbijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking).

Benodigde vluchten, overnachtingen en/of verlenging

Indien gewenst, verzorgen wij ook uw vluchten van Amsterdam of Brussel naar Winnipeg en/of benodigde overnachtingen. Verlenging in Canada is ook mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)

Ga naar de CFR informatiepagina.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Ga naar de SGR informatiepagina.