Ga naar inhoud

Zeeotter- & zadelrobbenreizen

:alttitle:

Zeeotter- & zadelrobbenreizen

ZADELROBBEN
Zadelrobben zijn uiteraard geen beren, maar ze zijn wel het lievelingskostje van de ijsberen. De witte pups van de zadelrobben zijn in de loop van de tijd HET symbool geworden in de strijd tegen de menselijke jacht op zeehonden en het dragen van bont. De plaats waar van oudsher op deze zeehonden en hun witte jongen werd gejaagd, is het gebied rond Îles de la Madeleine in Oost-Canada. Nu kunt u hier als natuurliefhebber en fotograaf deze dieren bekijken en fotograferen.

ZEEOTTERS
Langs de gehele oostkust van Rusland en de weskust van Alaska komen veel zeeotters voor. Bij Alaska zijn deze koddige dieren soms vanaf de oever te zien, anders is een bootexcursie door de fjorden een goede optie.
Langs de kust van Oost-Rusland zijn expeditiecruises meer de geëigende manier om de dieren van zeer dichtbij te kunnen zien. Maar deze reizen worden tot nader orde niet uitgevoerd.

Wilt meer informatie of kunt u niet vinden wat u zoekt? Stuur ons een bericht met uw wensen of bel ons op +31 10 295 0126 voor overleg of een bezoek aan ons kantoor. Wij kunnen u ook bellen, vul hiervoor dan het bel-me-bericht in. Wij helpen u graag verder.

Terug naar boven