Ga naar inhoud

Verzekeringen

Het is belangrijk dat u goed verzekerd op reis gaat. Wij stellen het hebben van een reisverzekering daarom verplicht. Beluga Adventures heeft speciale afspraken gemaakt met A.S.R. (voorheen Europeesche Verzekeringen) en Allianz Global Assistance zodat u tijdens de op deze site en in onze brochure gepubliceerde reizen altijd goed gedekt bent in geval u in een noodsituatie hulp behoeft. Wij raden u tevens ten sterkste aan een annuleringsverzekering voor uw reis af te sluiten.

GOED VERZEKERD OP REIS

Goed verzekerd op reis

Reizen en op vakantie gaan doet u voor uw plezier. Daar wilt u onbezorgd van genieten. Toch kan er altijd wat gebeuren. Zoals diefstal, een ongeluk of ziekte. Ook op vakantie.

Mocht zich iets vervelends voordoen, dan bent u met een verzekering van A.S.R. (voorheen Europeesche Verzekeringen) en Allianz Global Assistance uitstekend beschermd tegen de eventuele gevolgen. Met bijvoorbeeld een reisverzekering, als er tijdens de vakantie iets gebeurt. En met een annuleringsverzekering, wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren.

Voor de duur van één vakantie of doorlopend verzekerd

A.S.R. (voorheen De Europeesche) en Allianz Global Assistance bieden kortlopende en doorlopende verzekeringen. De kortlopende verzekering geldt voor de duur van één vakantie. Met de doorlopende verzekeringen bent u het hele jaar door verzekerd. Als u vaker in het jaar op vakantie gaat, is een doorlopende verzekering al gauw voordeliger. Hiermee verzekert u al uw vakanties in een keer, wanneer en hoe vaak u ook gaat. Eenmaal afgesloten hoeft u er nooit meer over na te denken. Handig toch?

De reisverzekering

Het zal u tijdens een vakantie maar gebeuren: u wordt bestolen, krijgt pech onderweg of moet naar het ziekenhuis. Op die momenten merkt u hoe belangrijk een goede reisverzekering is.

Deze verzekering vergoedt niet alleen de schade die op reis door diefstal of verlies ontstaat, maar ook de extra kosten waar u in het buitenland door ziekte en/of ongeval voor kunt komen te staan. Hulpverlening vormt een belangrijk onderdeel van deze verzekering en is hierin standaard opgenomen. Ook de kosten als u onverwacht naar huis terug moet, bijvoorbeeld omdat een naast familielid is overleden, worden hiermee vergoed. Deze verzekering beschermt u daarnaast tegen de kosten als u een been breekt tijdens het skiën, en in het ergste geval tegen de kosten wanneer u tijdens uw vakantie komt te overlijden.

100% vergoeding van medische kosten gemaakt in het buitenland

Ook met een goede zorgverzekering is het verstandig een reisverzekering af te sluiten:

  • Repatriëring wordt hierdoor ook zonder medische noodzaak vergoed.
  • De uitbreiding Geneeskundige kosten vergoedt hoge medische rekeningen in het buitenland voor 100%.

Complete basisdekking en uitbreidingen op maat

De basisdekking vormt het uitgangspunt van de verzekering. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen, zoals de onderdelen (winter)sport, rechtsbijstand en hulp & huur vervoermiddel. Hiermee kunt u de reisverzekering aanpassen aan uw eigen wensen en omstandigheden.
U betaalt dan alleen voor hetgeen u verzekerd wilt hebben.

Kinderen gratis

Bij de reisverzekeringen van de A.S.R. (voorheen Europeesche) en Allianz Global Assistance zijn kinderen tot vijf jaar gratis meeverzekerd.

Wilt u meer weten? Bel +31 10 295 0126 of mail ons uw vragen. We helpen u graag verder bij het vinden van de juiste verzekering voor uw reis.

Terug naar boven