Ga naar inhoud

Wie zijn wij en waar kunt u ons vinden?

Beluga Adventures is een zelfstandige reisorganisatie gespecialiseerd in reizen naar Noord- en Zuidpool. Vanaf onze start op 17 september 1998 hebben wij ons uitsluitend hierop toegelegd om de, zeker toen nog, veelal onbekende gebieden bij een groter publiek onder de aandacht te brengen en om er zoveel mogelijk kennis over te vergaren en deze met geïnteresseerde reizigers te delen.
Ieder jaar gaan wij enkele malen op reis om nog steeds nieuwe bestemmingen te ontdekken en onze kennis van bestaande bestemmingen en schepen te actualiseren. In bijzondere gevallen, zoals bij enkele jubileumreizen, gaan we mee als begeleiding.
Om er zorg voor te dragen dat ook u als reiziger goed beschermd bent, als u een reis via ons geboekt heeft, zijn we lid van de SGR, het Calamiteitenfonds en de ANVR.

Maak kennis met het Beluga Team:

Regina Meijndert
Regina is sinds 2004 werkzaam bij Beluga Adventures. Bij haar kunt u terecht voor reizen naar Spitsbergen, Antarctica, Groenland, Lapland, Arctisch Rusland, IJsland, Patagonië, Noord-Chili en Paaseiland.
Zij heeft meerdere reizen naar deze gebieden gemaakt, zowel in de zomer als in de winter.

Sanne Reinders - van Egmond
Sinds 2007 is Sanne werkzaam bij Beluga Adventures. U kunt bij haar terecht voor reizen naar Spitsbergen, Antarctica, Groenland, Patagonië en overige delen van Argentinië & Chili, Lapland, Canada, Alaska, Arctisch Rusland, Færøer en IJsland. Zij heeft meerdere reizen naar deze gebieden gemaakt, zowel in de zomer als in de winter.

Jonneke van Eijsden (directeur/eigenaar)
Bij haar kunt u terecht voor alle bestemmingen. In 1989 maakte zij haar eerste reis naar de Schotse Eilanden, waarna al snel Spitsbergen en Antarctica volgden. Zij heeft inmiddels (bijna) alle gebieden vele malen en op verschillende wijzen verkend. Zelfs een skitrekking naar de Geografische Noordpool en een ijsbrekercruise naar ditzelfde bijzondere punt van de aarde heeft zij ondernomen om geïnteresseerden nog beter te kunnen informeren.
Zij is de auteur van de Elmar Wereldwijzer Antarctica die in januari 2010 is verschenen. Dit gewilde boekwerk is inmiddels in een handzamere formaat, het Elmar Reishandboek Antarctica te verkrijgen. Jonneke heeft tevens het boek Spitsbergen/Svalbard dat geschreven is door Rolf Stange in het Nederlands vertaald. Deze nieuwe versie is in 2020 van de pers gerold en bevat tevens meer Nederlandse geschiedenis (geschreven door Michelle van Dijk). Michelle heeft tevens het hoofdstuk over de planten herschreven. Titel: Reisgids Spitsbergen/Svalbard.

Jolanda van den Berg is sinds 2005 lid van het team en verzorgt de boekhouding.

Waar u ons kunt vinden:

BELUGA ADVENTURES
Van Byemontsingel 3
3195 TA PERNIS
Nederland
tel. +31 10 295 0126
info@belugareizen.nl

Wilt u uw reisplannen bij ons op kantoor doornemen? U bent van harte welkom tijdens kantooruren, maandag t/m vrijdag van 09.00u tot 17.00u. Om ervoor te zorgen dat wij u alle aandacht kunnen geven die nodig is, verzoeken wij u vooraf een afspraak te maken.
Zijn deze tijden voor u niet mogelijk, dan kunt u een afspraak maken voor 's avonds of in het weekend.
Wilt u een reis met meerdere mensen maken, dan kunnen wij ook bij u langskomen om met uw groep de wensen door te nemen.

Inschrijving Kamer van Koophandel

Beluga Adventures is een handelsnaam van Beluga Expeditions & Adventures B.V. en is ingeschreven bij de
Kamer van Koophandel in Rotterdam onder nummer 33306366.

Bankgegevens

IBAN-nr. NL79 RABO 0353 212 202
Rabobank Rotterdam
BIC: RABONL2U.

Terug naar boven