Ga naar inhoud

Kajak-, kano- en raftreizen

:alttitle:

Kajak-, kano- en raftreizen

Waar geen wegen zijn, maar waar wel rivieren en meren zijn, is kajakken, kanoën of raften vaak de enige manier om diep door te dringen in een gebied.
In het hoge noorden (de Arctis) zoals in Alaska, Arctisch Canada, op Groenland en Spitsbergen of juist in het diepe zuiden in het ruige fjordengebied van Chili en Argentinië zijn vrijwel geen wegen. Maar wel plaatsen te over om te kajakken, kanoën en op verschillende plaatsen te raften.
Op Antarctica zijn al evenmin wegen. Maar ook hier zijn intrigerende en adembenemend mooie gebieden met veel dieren in een indrukwekkend landschap. Naar Antarctica worden er geen specifieke kajakreizen aangeboden. Wel is er de mogelijkheid om tijdens verschillende scheepsreizen bij Antarctica deel te nemen aan een kajakprogramma.

Wat is er mooier dan daar in alle stilte, zachtjes peddelend door het water te glijden?
Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden. Wilt u meer informatie of kunt u niet vinden wat u zoekt? Stuur ons een bericht met uw wensen of bel ons op +31 10 295 0126 voor overleg of een bezoek aan ons kantoor. Wij kunnen u ook bellen, vul hiervoor dan het bel-me-bericht in. Wij helpen u graag verder.

Terug naar boven