Ga naar inhoud

Bestemmingen

Beluga Adventures is meer dan 25 jaar specialist in reizen naar de gebieden in het hoge noorden (de Arctis) zoals Lapland, Spitsbergen, Arctisch Rusland, Alaska, Arctisch Canada en Groenland met als noordelijkste punt de geografische Noordpool. Maar ook de iets zuidelijker gelegen gebieden die eenzelfde gevoelswaarde hebben zoals de Schotse Eilanden, Færøer, IJsland, Kamtsjatka en Koerilen hebben we in ons aanbod opgenomen.

In de het diepe zuiden bieden we reizen naar Antarctica (inclusief het binnenland van het continent en de geografische Zuidpool), de subantarctische eilanden en de Falklandeilanden. Als een logische aanvulling op deze bestemmingen hebben we tevens Chili en Argentinië (Patagonië) aan ons aanbod toegevoegd.

Bent u op zoek naar een reis in de genoemde gebieden, maar kunt u toch niet de reis vinden die aansluit bij uw wensen? Bel dan +31 10 295 0126 of stuur ons een berichtje met uw wensen. Wilt u liever door ons gebeld worden? Vult u dan het bel-me-bericht in. Wij helpen u graag bij het vinden of het samenstellen van UW reis.
Op de pagina UITGELICHT vindt u nog enkele reizen die we graag extra onder de aandacht brengen.

Terug naar boven