Ga naar inhoud

Skitochten en Skitrekkings

Het ultieme sneeuwavontuur op Spitsbergen

:alttitle:

Skitochten en Skitrekkings

Aan het einde van de winter en aan het begin van de zomer ligt op er de bergen, ijskappen en gletsjers op Spitsbergen nog voldoende sneeuw om er prachtige skitrekkings en skitochten te maken. In kleine groep trekt u met een ervaren, bewapende gids door het binnenland van Spitsbergen waar jaarlijks maar enkele mensen komen. De gids is bewapend omdat op Spitsbergen in principe overal ijsberen kunnen zijn, zeker in de winter. Ook al is er een signaleringssysteem rond de tentenkampen aangebracht, er zal ook bij toerbeurt de wacht gehouden moeten worden.
Het prachtige, ruige, soms bizarre, landschap en de voldoening van de dagelijkse inspanningen maken deze reizen unieke belevenissen.

In het menu hiernaast vindt u verschillende voorbeelden. Voor alle tochten geldt dat u een zeer goede conditie en ervaring met cross-country skiën dient te hebben.

De meeste door ons aangeboden reizen vindt u in de kolom links op deze pagina. Bent u op zoek naar een andere reis in deze gebieden? Stuur ons een bericht met vraag of bel +31 10 295 0126 voor meer informatie.

Terug naar boven