Ga naar inhoud

Overige excursies en services Tromsø

:alttitle:

Overige excursies en services Tromsø

tromso-060

> Langlaufen voor beginners (NTC).
Op een centraal punt in de stad worden de deelnemers opgehaald en met een minibus naar het startpunt gebracht. Hier kunt u een thermopak, muts, handschoenen en langlaufmateriaal uitzoeken. Langlaufen is een combinatie tussen balans en techniek. Tijdens de instructie wordt u verteld hoe de ski's aan te trekken, er wordt verteld hoe u moet vallen en hoe u weer op de ski's stapt. Nadat de basisvaardigheden met u doorgenomen zijn, vertrekt voor een tocht door het prachtige berglandschap. Na afloop staan er warme drankjes met een Noorse zoete lekkernij klaar. U wordt teruggebracht naar het centrum van Tromsø.

  • Duur excursie: 4 - 5 uur.
  • Min. 02 - max. 12 deelnemers.
  • Vertrek: 08.30u / 10.40u.
  • 04 nov - 10 april 2023.
  • Inclusief: transport, langlaufmateriaal (ski’s, schoenen en stokken), gids, thermopak, muts, handschoenen, koffie/thee/choco en zoete lekkernij.

Prijs 2023-2024:
> Volwassene: vanaf NOK 1290.

> IJsvissen (TS072).
Deze excursie begint met een mooie rit door valleien, fjorden en bergen. Eenmaal bij het meer wordt er een gat geboord in het ijs. U krijgt visgerei uitgereikt en vervolgens is het wachten of de vissen bijten… Al wachtend kunt u genieten van de mooie natuur om u heen en van de stilte.
Het is zaak om u warm te kleden, want u zit stil. Om u verder warm te houden is er koffie/thee. Hierbij krijgt u nog een snack.
NB Indien de ijscondities niet goed zijn, zal er een andere tour aangeboden worden.

  • Duur excursie: 5 uur.
  • Min. 04 deelnemers / max. 08 deelnemers.
  • Vertrek: 09.45u.
  • Di, vr, zo // 15 jan. - 14 apr. 2023
  • Inclusief: gerei ijsvissen, koffie/thee en snack, gids en transfers (2x 60 min.)

Prijs 2023-2024:
> Volwassene: vanaf NOK 1690.

> Bergkabelbaan.
Een absolute aanrader is de kabelbaan in Tromsø. Deze brengt u in slechts vier minuten naar de bergrichel Storsteinen (421 m boven zeeniveau). Er zijn twee gondels met elk plaats voor 28 personen. Vanaf het uitkijkplatform heeft u een spectaculair uitzicht over Tromsø en de omliggende eilanden, bergen en fjorden. In het Fjellstua-restaurant kunt u wat drinken, maar ook lunchen of dineren.
Het is ca 45. minuten lopen vanuit Tromsø centrum naar het kabelbaanstation. De bus brengt u in ca. 15 minuten naar het kabelbaanstation.
Openingstijden winter: 12.00u - 23.00u (laatste rit naar boven is om 22.30u).

Retour
Volwassene NOK 395.
Kind (3 - 15 jaar) NOK 200.

Enkele reis
Volwassene NOK 260.
Kind (3 - 15 jaar) NOK 130.

TRANSFERMOGELIJKHEDEN TROMSØ VLIEGVELD - CENTRUM en v.v.
> Airport Expressbus
De Airport Expressbus rijdt tussen de luchthaven en het stadscentrum van Tromsø. De rit duurt ca 15 minuten. Er zijn verschillende haltes en opstapplaatsen in de stad.

Terug naar boven